Arabii au dominat producția de parfumuri luxoase și unice încă din cele mai vechi timpuri, iar arta lor este adesea moștenită din generație în generație. Parfumurile lor sunt unice prin varietatea lor și prin combinațiile uimitoare de ingrediente îmbătătoare. Intră în lumea exotică a Prințesei Sehrazat din poveștile celor O Mie și Una de Nopți și lasă-te purtat de imaginația frumuseții de basm a Orientului cu parfumuri care persistă.

Secrete arabe

Combinația de compoziții unice de parfum, împreună cu sticluțele ornamentate creează opere de artă din parfumurile arăbești de lux. Parfumurile sunt foarte intense și de lungă durată, în timp ce te surprind adesea prin bogăția și diversitatea lor. Brandurile arabe moderne de parfumuri care persistă, așa cum este Emper cu parfumul său Charm Oud Edition, urmează tradiția bogată cu utilizarea de ingrediente unice care sunt valoroase pentru moștenirea arabă a parfumeriei. Principalele ingrediente care joacă un rol important în aromele arabe sunt chihlimbarul, moscul, florile rare de trandafiri și iasomie, mirodeniile exotice, rășinile din copacii care cresc în climatele muntoase din Africa și Orientul Mijlociu, cunoscute și sub numele de tămâie și smirnă, sau chiar extracte speciale Oud obținute din lemnul copacului (Agarwood), dintr-o ciupercă specifică, care dă o aromă puternică și grea și câștigă din ce în ce mai multă popularitate în Europa.

Lemnul de santal este unul dintre cele denumite adesea „lemn oriental”, pe care îl vei găsi la baza a aproape fiecărui parfum arăbesc care persistă. Nu numai că miroase bine, dar poate susține și corecta și alte ingrediente pentru ca parfumurile să dureze mai mult. Poate că fiecare iubitor de parfumuri va găsi în inima lui un loc pentru aceste bijuterii arabe. Varietatea și bogăția lor te duc la nesfârșite deșerturi fierbinți, oaze liniștite, apusuri fascinante și grădini exotice fermecătoare. Închină-te în fața magiei și acoperă-te cu vălul prinților arabi și al regilor puternici.

Parfum arăbesc Charm Oud Edition

Parfumul arăbesc Charm Oud Edition a fost creat pentru femei sofisticate, radiante, magnifice, care doresc să adauge o notă de mister farmecului lor. Rezultatul este un parfum magic care captează totul, o scânteie orbitoare care face ca farmecul tău să devină misterios și irezistibil. Parfumul de la Emper a fost lansat în 2016, dar încă este considerat unul dintre cele mai bune parfumuri seducătoare pentru femei. Eau de Parfum Emper Charm Oud Edition este o adevărată odă a bucuriei și a feminității. Nuanțele picante surprinzător de subtile se împletesc armonios cu un miros floral moale.

Primele note de iasomie evocă feminitate și bucurie. Acest farmec parfumat și însorit se împletește ușor cu note lemnoase. Nuanțele dulci cu prospețimea delicată a unui motiv de cedru, sunt resimțite cu pete transparente. Chihlimbarul, vanilia și moscul creează un silaj luminos și memorabil care uimește prin feminitatea, senzualitatea și rezistența sa. Aroma este sclipitoare și veselă, perfect înălțătoare și energizantă. Parfumul este perfect pentru perioada de primavară-toamnă, când aerul este proaspat si plin de natura si de o revolta de energie.

Author

Write A Comment

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.