Este greu de crezut că, în ziua de azi, cu toată tehnologia pe care o avem la dispoziție, există încă o mulțime de stigmate în legătură cu mâncatul sănătos la locul de muncă. Dar, după cum știți, nu este vorba doar despre ceea ce mâncați – este vorba și despre cum mâncați!

Dacă sunteți ca majoritatea oamenilor, petreceți cel puțin opt ore în fiecare zi la locul de muncă, iar modul în care mâncați la prânz poate avea un impact uriaș asupra modului în care funcționează organismul dumneavoastră pe parcursul acestor opt ore. Dacă ai un program încărcat, poate fi greu să găsești timp pentru a lua o masă adecvată. Dacă trebuie să împachetezi mâncare pentru muncă, care sunt opțiunile tale?

Există multe opțiuni pentru a aduce mâncare cu tine. Cea mai bună alegere va depinde de preferințele și de restricțiile dumneavoastră alimentare.

Atunci când ești în mișcare, poate fi dificil să știi ce să mănânci la prânz.

Opțiuni care sunt ușor de transportat și care nu vor ocupa prea mult spațiu în geantă

  1. Batoane proteice: Acestea sunt excelente pentru că sunt portabile și ușor de mâncat la serviciu. De asemenea, vin într-o varietate de arome, astfel încât să nu te plictisești niciodată!
  2. Sandvișuri: Sandvișurile sunt, de asemenea, o opțiune bună pentru că nu trebuie să fie refrigerate și pot fi consumate rapid. Încearcă să le împachetezi cu diferite tipuri de carne, brânzeturi, legume, etc., astfel încât să nu te plictisești să mănânci același lucru în fiecare zi!
  3. Salate: Salatele sunt o altă opțiune excelentă dacă sunteți în căutarea a ceva sănătos și cu gust proaspăt, care nu va lăsa mizerie în urmă când ați terminat de mâncat (ceea ce este întotdeauna un avantaj). Puteți găsi totul, de la salate de paste la salate pe bază de fructe în majoritatea magazinelor alimentare în aceste zile – așa că încercați ceva nou astăzi!
  4. O altă opțiune este să aduci fructe sau legume în recipiente care nu vor permite ca apa sau sucurile din fructe sau legume să se scurgă pe celelalte lucruri ale tale în timp ce le cari cu tine toată ziua! Acest lucru este valabil mai ales dacă acestea sunt încă umede când ajung la destinație, așa că optați pentru ceva precum bețișoarele de țelină în loc de mere, dacă este posibil, deoarece țelina nu conține prea mult lichid în interiorul exteriorului său cărnos – doar sucul rezultat din tăierea bucăților de jumătate de centimetru în sferturi etc… În acest fel nu vor fi mizerii nici pe biroul tău de la serviciu

Cum să-ți potolești foamea la birou?

Dacă sunteți ca majoritatea oamenilor, probabil că petreceți mult timp la birou și probabil că mâncați cel puțin două mese pe zi la serviciu. Deci, care sunt variantele dumneavoastră?

Ei bine, de fapt, sunt destul de puține. Să le trecem în revistă una câte una:

1) Ați putea aduce mâncare de acasă și să o încălziți în cuptorul cu microunde sau în cuptorul de la fața locului. Aceasta este o opțiune ușoară, dar necesită să aveți un fel de bucătărie amenajată la locul de muncă (ceea ce nu este întotdeauna posibil).

2) Ați putea să comandați mâncare de la ChezOdette și să vă fie livrată la birou. Dar dacă sunteți în căutarea varietății sau a confortului, aceasta ar putea fi calea de urmat!

3) Ați putea obține mâncare de la unul dintre acele automate care distribuie gustări și băuturi pe tot parcursul zilei – dar și acestea pot fi scumpe! În plus, nu oferă întotdeauna opțiuni sănătoase (și uneori chiar se termină!).

4) Ați putea ieși ocazional la masă cu colegii de serviciu – dar și acest lucru poate fi scump! În plus, dacă toată lumea iese în oraș, cine ar mai rămâne în birou?

Author

Write A Comment

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.

Psihologi Online | Aparat de curatare cu abur