Atunci când vrei să ai o dantură frumoasă şi să ai dinţii sănătoşi, ai nevoie de ajutorul unui medic specialist. Indicat este să faci o consultaţie şi să descoperi care sunt cele mai bune tratamente pentru situaţia pe care tu o ai. Dantura bine îngrijită te ajută să mesteci corect, să ai un zâmbet frumos şi să ai încredere în tine.

Alege coroana zirconiu potrivită pentru tine la clinica DentoCare. Aici o să ai parte de cele mai bune soluţii şi de profesionalism la cel mai înalt nivel. Iata care sunt tipurile de coroane dentare pe care le poţi utiliza şi avantajele lor pentru dantura ta:

Consultul la medicul stomatolog te poate ajuta să iei cele mai bune decizii legate de dantura ta

Consultul este primul pas pe care trebuie să îl faci atunci când ai nevoie de tratamente stomatologice. Specialistul te va ajuta să înţelegi importanţa anumitor proceduri şi te va susţine să îţi îngrijeşti dinţii cu foarte mare precizie. O să îţi recomande cele mai corecte forme de a te spăla pe dinţi, de a avea un periaj bine realizat. De asemenea, o să te poată îndruma către soluţiile cele mai bune pentru vârsta ta şi pentru modul în care poţi să îţi utilizezi bugetul de care dispui.

Coroana ceramică imită foarte bine dintele natural din punctul de vedere al culorii şi transparenţei

Invenţia coroanei ceramice a fost cu siguranţă foarte apreciată. Ea imită perfect dintele natural şi te ajută să te bucuri de un aspect impecabil de fiecare dată. Culoarea şi transparenţa naturală pe care o are coroana, sunt perfecte pentru dantura ta frumos îngijită. O coroană ceramică este aleasă pentru rezistenţă şi pentru modul în care arată.

Coroana de zirconiu este bio-compatibilă şi foarte rezistentă

Medicul dentist îţi poate recomanda şi o coroană din zirconiu sau ceramică şi zirconiu. Această variantă de zirconiu este foarte rezistentă şi elimină anumite inconveniente ale altor variante de coroane. Ea este bio-compatibilă şi uşor de integrat. Este preferată pentru măsele pe care se pune mare presiune şi este foarte apreciată pentru calităţile sale.

Punţile realizate din coroane şi când se folosesc

Punţile realizate din coroane dentare sunt realizate din materiale de calitate şi te ajută să faci legătura între doi dinţi care au un spaţiu liber. Astfel, se vor şlefui cei doi dinţi care sunt stabili şi se va construi o punte între aceştia. Aspectul este unul estetic frumos şi te ajută să ai un preţ redus şi un tratament corect pentru nevoile tale.

Avantajele pe care le ai dacă alegi să foloseşti coroane dentare pentru tratamentele pe care le ai în desfăşurare sunt multiple. Astfel, coroanele dentare sunt estetic plăcute şi au un aspect foarte apropiat de dinţii naturali. În funcţie de ceea îţi recomandă medicul dentist, poţi urma un plan de tratament rapid, care implică reconstrucţia aspectului impecabil ce ţine de dantura ta.  Clinica DentoCare te ajută să obţii cele mai frumoase rezultate pentru dinţii tăi şi să ai un zâmbet de invidiat.

Author

Write A Comment

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.

Psihologi Online | Aparat de curatare cu abur