Cu siguranță dacă ai un telefon nou vrei să te lauzi cu el și să îl prezinți așa cum este, în carcasă cu care a venit. Aceasta însă nu este o idee bună din motive ușor de înțeles. Fără o protecție corespunzătoare telefonul tău se poate deteriora foarte ușor, ceea ce înseamnă că investiția făcută într-un telefon nou se va pierde. Dacă ai zgâriat accidental ecranul smartphone-ului înainte să-l echipezi cu o husă de protecție, iată câteva soluții pe care le poți aplica în cazul zgârieturilor fine.

Folosind o radieră, care nu este prea abrazivă, șterge preț de câteva minute zona afectată iar în final înlătură resturile cu o cârpă moale. Altă soluție este să utilizezi pasta de dinți, pe un bețișor de ureche sau o cârpă moale și folosind mișcări circulare curăță ușor zona zgâriată. Poți folosi  și alcool diluat foarte bine cu care să ștergi zona respectivă.

Carcasele protejează telefonul de șocuri

Chiar și atunci când ai foarte mare grijă de telefonul tău, pot să apară accident neplăcute și acesta se poate strica în doar câteva secunde. Este lesne de înțeles ce urmează să se întâmple atunci când telefonul cade fără protecție pe o suprafață dură și cu siguranță ai mai văzut telefoane cu ecranul spart. Nu mai bine alegi o carcasă personalizată cu ajutorul căreia să îți protejezi telefonul?

Carcasele personalizate pot scoate și mai mult în evidență telefonul

Atunci când ai un telefon de care ești mândru, cu siguranță vrei ca acesta să atragă priviri admirative. Cea mai bună idee în sensul acesta este să optezi pentru huse și carcase telefon personalizate cu imagini şi mesaje care să atragă atenția celor din jur și care să îi determine să observe noul telefon din mâna ta.

Carcasele personalizate sunt interesante

Un alt aspect care face ca husele personalizate să fie cea mai bună alegere este faptul că sunt foarte interesante, de multe ori chiar mai interesante decât carcasele cu care telefoanele ies din fabrică. Totul ține de modul în care alegi să le personalizezi astfel încât să te reprezinte. În final, orice produs personalizat, inclusiv husele pentru telefon spun ceva despre utilizator, deci alege modelele pentru personalizare cu foarte mare atenție.

Carcasele personalizate pot arăta apartenența la un grup

Cu ajutorul carcaselor personalizate Etuo.ro poți să îți dovedești apartenența la un grup, mai ales atunci când acest aspect contează foarte mult pentru tine. Spre exemplu punkerii au de fiecare dată huse în culori neon, cu imagini interesante și chiar cu modele graffitti. Rockerii au de asemenea huse care trebuie să scoată în evidență genul de muzică preferat.

Acestea sunt cele mai comune motive pentru care sunt cumpărate huse și carcase personalizate pentru telefoane. Este însă foarte important să selectezi cele mai bune produse și de asemenea este recomandat ca și calitatea să se vadă deoarece atunci când un produs are o calitate îndoielnică, indiferent de cât de bine este personalizat, nu va avea niciodată efectul dorit. În plus, vrei cu siguranță să obții cele mai bune rezultate în ceea ce privește protecția, ceea ce înseamnă că va trebui din nou să fii atent la calitate. Cu cât un produs are o calitate mai bună, cu atât oferă mai multe avantaje.

Author

Write A Comment

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.