Când vine vorba de alegerea oglinzii potrivite pentru baie, sunt câteva lucruri de care trebuie să ții cont. În primul rând, luați în considerare dimensiunea oglinzii. Ar trebui să fie suficient de mare pentru a vă vedea toată fața, dar nu atât de mare încât să domine spațiul. În al doilea rând, gândiți-vă la stilul oglinzii. Vrei un cadru traditional sau ceva mai modern? În al treilea rând, gândiți-vă la finisajul oglinzii.

De ce este importantă oglinda din baie?

O oglindă de baie este unul dintre cele mai importante accesorii dintr-o baie. Poate fi folosit pentru o varietate de sarcini, de la bărbierit și machiaj până la pur și simplu verificarea aspectului tău înainte de a pleca de acasă.

Dimensiunea oglinzii este un considerent important pentru că vreți să vă asigurați că se va încadra în spațiul pe care îl aveți la dispoziție. De asemenea, doriți să vă asigurați că este suficient de mare pentru a fi funcțională, dar nu atât de mare încât să fie copleșitoare. Tipul de cadru pe care îl alegeți ar trebui să completeze stilul băii dvs. De exemplu, dacă aveți un decor mai tradițional, poate doriți să alegeți o oglindă cu cadru din lemn.

Amplasare: unde să vă plasați oglinda de baie?

Există câteva lucruri de luat în considerare atunci când decideți cu privire la amplasarea oglinzii pentru baie. Dimensiunea și forma oglinzii vor juca un rol în determinarea celei mai bune locații. Dacă aveți o baie mică, poate doriți să atârnați oglinda deasupra chiuvetei. Acest lucru va ajuta la crearea iluziei de mai mult spațiu. Dacă aveți o baie mai mare, poate doriți să luați în considerare amplasarea oglinzii pe un perete adiacent chiuvetei. Acest lucru vă va oferi mai multă flexibilitate atunci când vine vorba de alegerea dimensiunii și stilului perfect pentru spațiul dvs.

Un alt factor important de luat în considerare este iluminatul din baia ta. Veți dori să vă asigurați că există multă lumină, astfel încât să vă puteți vedea clar când utilizați oglinda. Dacă este posibil, poziționați oglinda astfel încât să beneficieze de lumina naturală care intră de la o fereastră. De asemenea, poate doriți să instalați corpuri de iluminat suplimentare în jurul oglinzii pentru o iluminare optimă. De asemenea puteți alege una din variantele moderne de oglinzi baie cu dezaburire prevăzute cu led și aprindere touch.

Dimensiune: cât de mare ar trebui să fie oglinda de baie?

Când vine vorba de oglinzi de baie, dimensiunea contează cu siguranță. Oglinda ar trebui să fie suficient de mare încât să vă puteți vedea întreaga reflexie, dar nu atât de mare încât să domine spațiul. O regulă de bază bună este să alegeți o oglindă care să aibă cel puțin jumătate din lățimea dulapului de baie sau a chiuvetei. De exemplu, dacă dulapul tau are o lățime de 150 cm, atunci ar trebui să selectezi o oglindă care să aibă cel puțin 75 de cm.

Forma: ce formă de oglindă este cea mai bună pentru baie?

Există multe forme diferite de oglindă din care să alegi atunci când alegi cea perfectă pentru baia ta. Cele mai populare forme sunt ovale, dreptunghi și pătrate. Cu toate acestea, forma care este cea mai bună pentru baia dvs. depinde de dimensiunea și aspectul camerei.

Oglinzile ovale sunt o alegere bună pentru băile mici sau cu spațiu limitat pe perete. Acestea ajută la deschiderea camerei și la o face să pară mai mare. Oglinzile dreptunghiulare sunt o alegere bună pentru băile cu chiuvete duble. Oferă mult spațiu pentru ca două persoane să se pregătească în același timp. Oglinzile pătrate sunt o alegere bună pentru băile cu mult spațiu pe perete. Ei pot face o declarație îndrăzneață și pot adăuga interes în cameră.

Stil: ce stil de oglindă ar trebui să alegi pentru baie?

Există multe stiluri diferite de oglinzi din care să alegi atunci când o selectezi pe cea perfectă pentru baia ta. Cele mai comune și populare stiluri sunt fără rame, ovale, dreptunghiulare și rotunde.

Atunci când alegeți un stil, luați în considerare designul general al băii dvs. Daca aveți o baie modernă cu linii curate, o oglindă fără ramă ar fi o alegere bună. Dacă doriți să adaugați o notă de eleganță, o oglindă ovală sau rotundă ar fi o opțiune bună. Pentru un spațiu mai tradițional, o oglindă dreptunghiulară cu ramă ar fi ideală.

Author

Write A Comment

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.

Psihologi Online | Aparat de curatare cu abur