Plăcerea de a dărui se poate transforma rapid într-un puzzle atunci când cauți cadouri pentru ziua de naștere! Nu este întotdeauna ușor să găsești cadoul original sau să alegi între diferite cadouri pentru bărbați sau femei.

Dăruirea de flori aniversare, a unui aranjament floral clasic sau a creațiilor florale la comandă poate fi o alternativă practică și de succes pentru a ura la mulți ani. Fie ca este vorba despre exprimarea sentimentelor, gesturi mici între prieteni sau față de un coleg, exista toate tipurile de flori pentru aniversări. Decriptare pentru a ști ce flori să oferi cu ocazia unei zile de naștere.

Prieteni, iubiri, cunoștințe: ce flori să alegi?

De cele mai multe ori, oferirea de flori frumoase, un buchet rotund, flori de sezon sau flori proaspete, este suficient pentru a satisface persoana care le primește. Cu toate acestea, cadoul tău va fi cu atât mai apreciat dacă este adaptat destinatarului său.

Evident, nu vei oferi aceleași flori comandate dintr-o florărie București online pentru a-ți exprima pur și simplu simpatia sau pentru a spune „te iubesc” unei persoane dragi. Într-un cadru profesional sau cu simple cunoștințe, este de asemenea necesar să se evite. Dacă oferi un buchet de trandafiri, va trebui să fii atent la culoarea acestuia, de exemplu. Pentru prieteni sau colegi, vei prefera trandafirii galbeni, simboluri ale prieteniei, bucuriei și bunăvoinței. În schimb, un buchet magnific de trandafiri roșii ar putea fi interpretat greșit, deoarece sunt simbolul iubirii pasionale.

Florile de oferit pot varia și în funcție de faptul că sunt pentru un bărbat sau pentru o femeie. Bărbații vor prefera uneori o plantă suculentă sau un cactus în detrimentul unor muguri mari de flori.

În fine, anumite buchete pot fi adresate tuturor, aproape sau mai puțin apropiate, și subliniază efortul tău de cercetare. Combină florile și ciocolata, de exemplu, însoțindu-ți buchetul cu cutia cu bomboane de ciocolată preferate a norocosului destinatar. Îndrăznește chiar și cadoul original de ziua de naștere cu un buchet gourmet sau un buchet de bomboane. Pentru o zi de naștere excepțională, de exemplu cea a soției tău, florile și șampania îți vor arăta o atenție deosebită, o sticlă de șampanie va marca cu prestigiu această dată importantă.

Ce floare pentru ce vârstă?

Simbolismul florilor este esențial de stăpânit bine în ceea ce privește gradul de proximitate relațională, dar și vârsta persoanei căreia se sărbătorește ziua de naștere. Dăruirea unui buchet de flori presupune, printre altele, să fii atent la deceniul în care se află această persoană.

Aranjamentele florale variază dacă ai vârsta de 20 de ani, între 30 și 40 de ani sau de la 50 de ani. O tânără nu va primi același buchet ca o bunică afectuoasă.

Dacă ai informații specifice, cum ar fi data nașterii, îți poți personaliza cadoul. Astfel un cadou original va fi acela de a oferi un buchet de flori corespunzător lunii de naștere a destinatarului. În martie, vei putea oferi narcise. În luna mai, floarea este crinul, simbol al maiestății.

Author

Write A Comment

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.

Psihologi Online | Aparat de curatare cu abur