Craciunul este o sarbatoare plina de bucurie pozitiva, decoratiuni festive si timp cu familia si prietenii. Fie ca prietenii tai sarbatoresc un Craciun laic sau religios, aceasta este o zi in care sa te distrezi, sa iubesti si sa fii vesel. Pentru a sarbatori, trebuie sa decorezi casa ta si de a face activitati pentru a intra in acest spirit minunat. Bucurati-va de traditiile de vacanta cu familia si sa acorda ceva timp doar pentru a simti aceasta minunata sarbatoare.

Pune un brad de Craciun. Puteti alege intre un brad viu sau unul artificial. Eu mi-am luat brad artificial din magazinul BraziCraciun.net. Apoi, asezati luminile de jos in sus, infasurandu-le in fiecare ramura. Adaugati ghirlande, cum ar fi cele din beteala, popcorn sau afine, infasurandu-le iar si iar in copac. Pune-ti ornamentele preferate pe brad, de exemplu, bile de Craciun, stele sau orice alta decoratiune. Pentru a-l termina, asezati un varf de brad in forma de inger sau o stea luminoasa.

Puteti sa-l decorati cu ornamente care sunt de patrimou familial sau sa incercati alte optiuni, cum ar fi decorarea cu ornamente Star Trek sau supereroi, impletituri sau personaje Disney.

Puteti face ornamentele acasa sau le puteti cumpara. Ai putea folosi chiar si elemente cum ar fi bomboane- bastoane!

Aducerea plantelor perene in casa in timpul iernii precede sarbatoarea Craciunului. Era o modalitate de a aduce viata in casa. Traditia de Craciun de a decora un copac vesnic verde a inceput in Germania in secolul al 16-lea.

Atarna sosete pe semineu. Traditia era ca cei mici sa-si atarne sosetele reale (sau ciorapii) pe semineu si ca Mos Craciun sa-i umple cu monede, mancare sau alte maruntisuri. In zilele noastre, sosetele sunt de obicei decorative, dar sunt inca atarnate de raft, astfel incat Mos Craciun sa lase jucarii sau alte cadouri in interior. Daca nu aveti o margine de semineu, atarnati-le pe dulapul tv, balustrada scarii sau oriunde in apropierea pomului de Craciun. Initial, sosetele au fost atarnate de semineu pentru ca au fost lasate sa se usuce dupa o zi umeda de iarna.


Lumineaza-ti casa cu luminite de Craciun.
 Incercati sa acoperiti acoperisul casei cu lumini sau sa le insurubati in tufisuri sau copaci. Inchide-le pe pridvor si fa o limita in jurul gradinii tale. In interior, atarnati-le de semineu sau dintr-o parte a bibliotecii in cealalta, pe pereti, grinzi etc.

De asemenea, le puteti infasura pe balustrada scarilor impreuna cu o ghirlanda de plante artificiale.


Adauga o scena de nastere daca doriti sa va concentrati asupra unui Craciun religios.
 Craciunul este o sarbatoare a nasterii lui Isus, astfel incat nasterile sunt traditionale. Acestea reprezinta nasterea lui Isus si includ Maria, Iosif, cei 3 intelepti, pastorii si toate animalele care au participat. Pruncul Isus este pus intr-o iesle. Puteti plasa unul mic pe semineu sau in alte zone ale casei tale sau poti crea o poveste si in exteriorul casei tale. Potrivit povestii, nu exista spatiu in han, asa ca Maria a trebuit sa-L nasca pe Isus intr-un hambar…

Author

Write A Comment

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.

Psihologi Online | Aparat de curatare cu abur