Epilarea definitivă poate fi un proces costisitor, dar când te gândești la câți bani cheltuiești pe bărbierit și epilat cu ceară în timpul vieții tale, costul epilării definitive este o investiție care se amortizează pe termen lung. În plus, poți avea o piele fină tot timpul anului!

De ani de zile, femeile au căutat cea mai bună modalitate de a îndepărta definitiv părul nedorit. Multitudinea de opțiuni disponibile poate fi descurajantă, iar sfaturile pe care le veți primi de la cei care le-au încercat pe fiecare în parte sunt variate. Acum, se pare că tot mai multe femei apelează la metode

Epilarea cu laser

Epilarea cu laser este un proces în care lumina este direcționată către foliculii de păr care au fost expuși prin bărbierit sau prin alte mijloace. Lumina distruge foliculul, împiedicând creșterea viitoare și lăsând pielea netedă și fără păr. Acest proces trebuie repetat de mai multe ori pentru a se asigura că toate firele de păr sunt distruse. Epilarea cu laser este, de asemenea, super ușoară și nedureroasă.

Tehnologia de epilare definitivă cu laser există de ceva ani, dar progresul o face mai bună și mai eficientă.

Totuși, pentru cei care aleg să facă pasul cel mare și să se epileze permanent, există și alte beneficii în afară de economisirea timpului în fața oglinzii.

Dacă ești femeie, sunt șanse să te fi confruntat cu ideea de a scăpa de părul de pe corp.

Există, de asemenea, problema timpului: multe femei duc vieți extrem de ocupate. Timpul lor este prețios, așa că sunt în căutarea unor modalități de a reduce suma pe care o cheltuiesc pentru menținerea aspectului lor. Da, bărbieritul este rapid și ușor – dar atunci când o faci în fiecare zi (sau chiar de mai multe ori pe săptămână), acel timp se adună iar părul vă va crește la loc în doar câteva zile – nu tocmai eficient!

În primul rând: probabil că ești îngrijorată de cât de mult costă dar când luați în calcul toți banii pe care îi economisiți prin faptul că nu trebuie să cumpărați în mod constant lame de ras,cremă de ras, ședințe de epilare cu ceară, acest lucru se echilibrează destul de repede.

Momentul ideal pentru îndepărtarea părului cu laser este atunci când pielea este nebronzată. Aceasta înseamnă să stai departe de bronzarea artificială pentru o perioadă prelungită (cel puțin patru săptămâni) înainte de programare până când bronzul dispare. Același lucru este valabil și pentru bronzarea în lumina naturală a soarelui, așa că nu veți putea urma tratamentul direct după o vacanță însorită dacă ați fost expus la razele UV și nici după folosirea cremelor autobronzante

Deși epilarea cu laser ar putea suna ca o soluție miraculoasă pentru părul nedorit, nu face minuni într-o singură ședință. Rezultatele apar în timp ceea ce înseamnă mai multe ședințe și respectarea procedurilor indicate înainte și după. Părul crește în cicluri, iar pentru a putea prinde toate firele de păr în stadiul optim al ciclului de creștere, vor fi necesare mai multe ședințe pentru a trata fiecare zonă țintă.

Author

Write A Comment

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.

Psihologi Online | Aparat de curatare cu abur