Serverele dedicate sunt o opțiune excelentă pentru întreprinderile sau organizațiile care trebuie să găzduiască un număr mare de site-uri web, dar nu doresc să se ocupe de administrarea și întreținerea fiecăruia.

Un server dedicat este un singur computer care a fost configurat special pentru a răspunde nevoilor dumneavoastră. De obicei, este mai puternic decât un server partajat și vă permite să instalați orice software de care aveți nevoie.

Cu un server dedicat, nu este nevoie să împărțiți resursele cu alți utilizatori, astfel încât totul funcționează rapid și fără probleme. Dacă intenționați să găzduiți mai multe site-uri web sau aplicații pe aceeași mașină, atunci un server dedicat va fi o soluție ideală pentru dumneavoastră.

De asemenea, aveți control total asupra sistemului de operare și a aplicațiilor care rulează pe această mașină, astfel încât puteți instala software după cum este necesar sau puteți actualiza software-ul existent ori de câte ori este necesar.

Serverele dedicate oferă o mare flexibilitate și personalizare, dar vin și cu un nivel ridicat de complexitate. Alegerea serverului dedicat potrivit nu se rezumă doar la găsirea unuia care să vă satisfacă nevoile – trebuie să luați în considerare, de asemenea, cât de mult management doriți să vă ocupați singur, de câtă putere și spațiu de stocare aveți nevoie, cât de repede aveți nevoie ca acesta să fie funcțional și câți bani doriți să cheltuiți.

Ce este managementul serverului?

Gestionarea serverului este procesul prin care vă asigurați că serverul dvs. dedicat este întotdeauna funcțional. Aceasta implică monitorizarea serverului pentru a se asigura că timpul de funcționare este optim, gestionarea oricăror probleme care pot apărea și menținerea acestuia în siguranță împotriva amenințărilor cibernetice.

Care sunt beneficiile gestionării serverului?

Gestionarea serverului asigură faptul că serverul dvs. dedicat va fi mereu funcțional, ceea ce înseamnă că vă puteți concentra asupra afacerii dvs. în loc să vă faceți griji cu privire la timpul de nefuncționare sau la problemele de securitate. De asemenea, reduce costurile, permițându-vă să vă concentrați pe competențele dvs. de bază în loc să cheltuiți bani pentru a angaja profesioniști IT care să vă administreze serverele.

Serverele dedicate găzduite de un centru de date performant vă oferă acces la infrastructura modernă a acestuia, care a fost special concepută pentru a susține aplicații de nivel enterprise. Veți avea acces la mai multe conexiuni de mare viteză prin intermediul routerelor redundante din centrele de date, ceea ce vă asigură că există întotdeauna suficientă lățime de bandă disponibilă pentru vârfurile de trafic, fără a compromite performanța sau fiabilitatea.

Sursa: Management server „Management Pro” de la M247 pentru servere dedicate cuprinde:

 • Monitorizare server – ping / uptime;
 • Înlocuire componente hardware în termen de 6 ore de la raportarea problemei;
 • Instalarea și configurația inițiale sunt incluse;
 • Timp de răspuns pentru tichete 24/7 în ordinea priorității;
 • Configurare serviciu – max. 3 cereri pe lună, configurări firewall, instalare addon / plugin pentru cPanel, instalare sistem de operare;
 • Asistență tehnică pentru probleme de sistem de operare (cPanel);
 • Actualizare OS / cPanel – o dată pe lună;
 • 1 scanare lunară și 1 x actualizare lunară antivirus;
 • Monitorizare Pro – Ping / Http / MySQL / Disk Space / Load – verificare operațiuni și notificare clienți în caz de nefuncționare;
 • Certificat SSL pentru hostname;
 • Persoană dedicată nivel 2/3 pentru rezolvarea problemelor în timpul programului de lucru;
 • 3 scanări lunare și 3 x actualizare lunară antivirus;
 • Înlocuire componente hardware în termen de 4 ore de la raportarea problemei;
 • Blocarea unui atac lunar DDOS de până la 10 GB.

Atunci când alegeți un server dedicat, puteți sta liniștit știind că datele dumneavoastră sunt în siguranță.

Serverul dvs. dedicat va fi găzduit într-o instalație sigură, supravegheată 24 de ore din 24 și dotată cu un firewall care vă protejează împotriva accesului neautorizat la rețea.

Author

Write A Comment

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.

Psihologi Online | Aparat de curatare cu abur