Omenirea a fost dintotdeauna preocupată de descoperirea celor mai eficiente modalităţi prin care să poată readuce şi păstra echilibrul, atât la nivel fizic, cât şi psihic, vizând atingerea unor cote de normaliate energetică. Tehnicile de masaj au fost considerate foarte  importante atunci când s-a dorit intervenţia asupra anatomiei umane şi a psihicului, astfel că metode  dintre cele mai variate au luat naştere, bucurându-se de trăinicie şi continuitate, dar şi de o serie de îmbunătăţiri extrem de benefice.

Echilibru între, minte, trup şi suflet

Încă din antichitate, masajul a reprezentat metoda prin care oamenii au intervenit asupra stării psihice, convinşi fiind că un dezechilibru la acest nivel va avea urmări şi asupra organelor din corp, generând afecţiuni şi  disfuncţionalităţi. Astfel, atunci când intenţionezi să îţi asiguri o stare de bine generală şi  să restabileşti echilibrul tău general, masajul te va ajuta să acţionezi atât asupra corpului fizic, dar şi asupra trăirilor şi stărilor tale psihice, descoperind astfel pârghiile care vor contribui la vindecare, recuperare şi păstrarea stării de bine. Tehnicile specifice masajului de relaxare vor contribui la obţinerea unuei stări generale  de bine, eliminând efectele oboselii excesive şi ale stresului la care te expui pe timpul zilei sau traversând  contexte foarte solicitante.

Masajul de relaxare

Aplicând masajul de relaxare, vei acţiona asupra musculaturii tensionate şi asupra articulaţiilor, vei activa anumiţi centri nervoşi poziţionaţi pe tălpi sau în palme, ajutându-ţi organismul să înlăture tensiunea şi dezechilibrele acumulate. Un scaun relaxare va deţine toate funcţiile necesare depistării problemelor pe  care le confrunţi, stabilind automat ce tip de tehnici ţi se potrivesc, astfel încât trupul şi psihicul tău să îşi restabilească funcţionarea normală.

Sistemul de masaj se extinde şi permite masaj pentru muşchii spatelui, ai cefei şi muşchii trapezi. Partea de sus a muşchilor trapezi, este zona unde tensiunea şi stresul se resimt. Rolele se extind la lungimea maximă şi masează ferm muşchii, astfel eliberând corpul de durere, prin alternarea diferitelor tehnici de masaj tradiţionale japoneze.Fie că preferi o schemă elaborată de tratament, care să includă o serie succesivă de şedinţe, fie că alegi să te bucuri de un masaj de relaxare ocazional, un fotoliu pentru masaj îţi va fi de mare ajutor, oferindu-ţi acces către cele mai noi descoperiri tehnologice, înglobate într-un dispozitiv modern, elegant şi realizat la cel mai înalt nivel de calitate.

Tehnicile masajului de relaxare

Indiferent de modalitatea de masaj pentru care optezi, tehncile de masaj se vor departaja în două mari categorii, principale şi secundare, care la rândul lor înglobeată o serie de manevre care vizează mişcări de netezire, tapotamentul, vibraţie, fricţiune şi  frământat, cernut , scuturat,  rulat, pensare sau  ridicăre, tensiune,  presiune şi tracţiune. Un scaun relaxare va asigura o diagnosticare exactă a contextului  tău, realizând o scanare morfologică, aplicând asupra ta tehnici de masaj la presiunea şi tensiunea optime pentru tine, astfel încât musculatura să se detensioneze, durerile şi oboseala să dispară, iar mintea, trupul şi trăirile tale  să intre într-un echilibru perfect, baza unei funcţionări normale din punct de vedere fizic şi psihic.

Author

Write A Comment

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.

Psihologi Online | Aparat de curatare cu abur