Probabil, mulți dintre noi am ales corpuri de iluminat pentru apartamentul sau casa de la curte. Poate fi o simplă achiziție a unui candelabru sau a unei lămpi care să înlocuiască una veche și plictisitoare, sau un interior care este planificat de la zero, în orice caz, alegerea este uriașă la logiclight.ro, iar dorințele sunt nesfârșite. Totuși, schimbând iluminarea sau planificând-o de la început, rezultatul poate fi imprevizibil. De fapt, nu este totul chiar atât de dificil.

Există câteva puncte cheie de care trebuie să ții cont pentru a alege cea mai bună opțiune de corpuri de iluminat pentru casa ta. Dar cum rămâne cu cei care fac propriile lor alegeri? Cum să nu greșești în alegerea corpurilor de iluminat?

Dă preferință unui brand bine-cunoscut și dovedit

Nu neapărat exclusivist sau foarte scump. Ieftin nu înseamnă întotdeauna rău, la fel cum prețul excesiv nu este un indicator al calității. Acest lucru va evita alte posibile probleme tehnice: defecțiuni neașteptate, probleme de cablare, posibilitatea de incendiu, deteriorarea stratului de acoperire etc. Materialele utilizate trebuie să fie fiabile/naturale (metal, sticlă, lemn), iar corpul de iluminat trebuie să aibă un certificat corespunzător. Există cazuri când materialul din care este fabricată lampa s-a topit în timpul funcționării, a emis mirosuri neplăcute, s-a destrămat sau chiar a luat foc. Nu risca sănătatea ta și a celor dragi, ci alege corpuri de iluminat de la Logiclight.

Alege un candelabru sau o lustră în stilul interiorului

Această recomandare banală pentru alegerea unei lustre sau a unui candelabru pentru un apartament sau o casă este încă relevantă. Când sortimentul din magazinul online este mare, atunci concentrarea gândului dispare, iar atenția este împrăștiată și se deplasează către obiectele pe care le vezi în fața ta aici și acum. Și se uită faptul că stilul interiorului poate fi complet disonant cu corpul de iluminat care îți place. Încearcă să-ți imaginezi dinainte, lampa de care ai nevoie, si cu acest gând alege din magazinul online logiclight.ro.

Tehnologia de iluminare cu LED este în creștere de câțiva ani. Desigur, brandurile de lux cunoscute la nivel internaţional, au reacționat de mult la noile evoluții și își echipează candelabrele cu tehnologia eficientă. Unele modele mai vechi sunt, de asemenea, convertite treptat la tehnologia modernă de iluminat LED.

Decide asupra schemei de culori și a materialelor

Schema de culori din interior este importantă nu numai atunci când alegi perdele, materiale de finisare sau articole de interior, este importantă și atunci când alegi corpuri de iluminat. Dacă noul tău candelabru se îmbină cu tapetul sau lampadarul devine o pată agresivă de culoare, va distruge interiorul sau, mai rău, te va enerva. În interioarele moi în stil clasic, este mai bine să alegi lămpi în culori liniștitoare, cu abajururi din material textil sau abajururi din sticlă mată. Evită culorile întunecate contrastante sau suprafețele reci, oglindă. Candelabrul sau lustra nu trebuie să fie fără chip, dar să nu fie agresiv la culoare. Culorile discrete ale armăturilor pot fi alamă antică, argintiu mat sau nuanțe de maro; textile bej sau cafea cu decor în culori naturale (verde, galben, cărămidă etc.) – este mai ușor să se potrivească în interior. În schimb, mansarda sau minimalismul acceptă luciul metalic al corpurilor de iluminat sau formele unghiulare clare de tonuri închise.

Author

Write A Comment

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.

Psihologi Online | Aparat de curatare cu abur