Celulita este o afecțiune care afectează multe persoane, atât bărbați, cât și femei. Poate fi inestetică și îi face pe oameni să fie constienți de aspectul lor.

Ce este celulita?

Celulita este o afecțiune care afectează aspectul pielii, determinând-o să capete un aspect inestetic de coajă de portocală. Apare atunci când depozitele de grăsime împing prin țesutul conjunctiv de sub piele. Deși poate apărea atât la bărbați, cât și la femei, este mai frecventă la femei datorită compoziției naturale a corpului și a nivelului hormonal.

Celulita poate fi tratată cu o varietate de metode, atât chirurgicale, cât și nechirurgicale.

Cauzele celulitei

Există multe cauze ale celulitei, inclusiv genetica, dieta și stilul de viață. Celulita este mai frecventă la femei decât la bărbați și apare adesea în perioada pubertății sau a sarcinii. De asemenea, poate fi cauzată de creșterea sau pierderea în greutate, deshidratare și circulație deficitară. Tratamentul pentru celulita include adesea masaj, exerciții fizice și tratamente topice. Sedentarismul este o altă cauză pentru dezvoltarea celulitei. Sedentarismul poate duce la creșterea depozitelor de grăsime și la scăderea circulației, ambele putând contribui la formarea celulitei.

Tipuri de tratamente

Există multe tipuri de tratamente disponibile celor care doresc să-și îmbunătățească aspectul celulitei. În timp ce unele tratamente sunt mai invazive decât altele, există o serie de opțiuni non-invazive care pot fi eficiente în reducerea aspectului celulitei.

O opțiune populară de tratament non-invaziv este masajul. Masajul poate ajuta la îmbunătățirea circulației și a drenajului limfatic, ceea ce poate reduce aspectul celulitei. Există o serie de tipuri diferite de masaje care pot fi folosite pentru a trata celulita, inclusiv masajul țesuturilor profunde, masajul limfatic și periajul uscat.

O altă opțiune de tratament non-invazivă pentru celulită este Accent Prime care folosește o combinație de radiofrecvență unipolară, ultrasunete și masaj mecanic

Există o varietate de tratamente non-invazive pentru celulită disponibile, fiecare cu propriul său set de avantaje și dezavantaje. Accent Prime este o astfel de opțiune de tratament care utilizează o combinație de energie de radiofrecvență unipolară și bipolară pentru a încălzi straturile mai profunde ale pielii. Acest proces ajută la descompunerea celulelor adipoase care contribuie la apariția celulitei.

Un beneficiu al Accent Prime este că poate fi folosit pe diferite zone cum ar fi șolduri, coapse și fese. De asemenea, nu există timp de nefuncționare asociat cu acest tratament, ceea ce înseamnă că pacienții pot reveni imediat la activitățile lor normale după finalizarea procedurii. În plus, rezultatele tratamentelor Accent Prime sunt de lungă durată, cu condiția ca pacienții să mențină un stil de viață sănătos.

Remodelarea corporală non invazivă

Remodelarea corpului poate avea multe beneficii, atât fizice, cât și psihologice. Unul dintre cele mai comune beneficii este o îmbunătățire a stimei de sine și a încrederii în sine. Când te simți mai bine în privința aspectului tău, poate duce la îmbunătățirea încrederii în sine în alte domenii ale vieții tale.

Un alt beneficiu al remodelării corpului este că vă poate ajuta să vă îmbunătățiți sănătatea fizică. Dacă purtați excesul de greutate, scăderea acestuia poate duce la reducerea stresului asupra articulațiilor, la scăderea tensiunii arteriale și la îmbunătățirea sănătății cardiovasculare. Chiar dacă nu sunteți supraponderal, procedurile de remodelare corporala vă pot ajuta la îmbunătățirea tonusului muscular și vă pot oferi un aspect mai tineresc.

Dacă vă gândiți la remodelarea corpului, asigurați-vă că apelați la profesioniști în domeniu pentru a vă asigura că sunteți un candidat bun pentru procedură și că aveți așteptări realiste pentru rezultate.

Există o varietate de soluții de conturare a corpului disponibile, de la proceduri non-invazive precum scăderea în circumferință cu PrimeX, reconturarea siluetei cu Accentuate, remodelare și fermitate Trilipo până la opțiuni mai invazive, cum ar fi liposucția. Tipul de procedură potrivit pentru dumneavoastră va depinde de obiectivele dumneavoastră și de anatomia dumneavoastră individuală.

Author

Write A Comment

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.

Psihologi Online | Aparat de curatare cu abur