Foarte foarte multe femei sunt constiente de efectele pe care trecerea timpului le lasa asupra corpului lor si sunt pregatite sa ia masurile necesare pentru a-si recapata increderea in frumusetea proprie si pentru a se simti cat mai confortabil, indiferent de tinuta pe care o poarta.

Procedura de lifting mamar, cunoscuta si sub numele de mastopexie, este o solutie pentru a corecta sanii lasati si pentru a le conferi un aspect placut si mai tanar. Procedura mai este cunoscuta si sub numele de mastopexie si ofera o solutie cu rezultate pe termen lung, la care foarte multe femei apeleaza cu incredere.

Procedura de lifting mamar sau de ridicare sani consta in indepartarea excesului de piele si remodelarea tesutului mamar. Sanii vor fi ridicati, iar elasticitatea pielii va fi redata. Lasarea sanilor apare ca urmare a unor serii de cauze, care difera de la femeie la cealalta si este generata de diminuarea elasticitatii pielii, de scaderea volumului glandei mamare si de lipsa fermitatii. Scaderea brusca in greutate sau inaintarea in varsta, precum si alaptatul se numara printre principalele cauze ale lasarii sanilor sau ale ptozei mamare.

Prin mastopexie dimensiunea sanilor nu este modificata, ci doar pozitia acestora este schimbata. Femeile care doresc sa apeleze si la o procedura de marire a sanilor trebuie sa discute cu medicul chirurg si sa aleaga o combinatie intre lifting si marire sani. De obicei cele doua interventii sunt combinate, deoarece doar prin acest mod sanii vor arata mult mai bine si vor fi mult mai voluptosi. Exista o serie de tehnici pe care medicii le utilizeaza pentru a ridica sanii, iar eficienta acestora depinde de la o pacienta la alta.

Prima tehnica pentru ridicarea sanilor este tehnica periareolara. Liftingul periareolar are ca scop si reconstruirea zonei areolare din jurul maaelonului. Tehnica periareolara este recomandata pacientelor care prezinta o ptoza mamara minora sau moderata si consta in efectuarea unei serii de incizii la nivelul mamelonului.

Tehnica periareolara este o tehnica minim invaziva, iar perioada de recuperare este foarte rapida. Tehnica prezinta o serie de avantaje, precum: asigurarea unei simetrii intre sani si in zona areolara, eliminarea imperfectiunilor din zona areolara, precum si obtinerea unui contur ferm, conform dimensiunilor corpului pacientei.

O alta tehnica pentru ridicarea sanilor o reprezinta incizia verticala sau in arc vertical. Aceasta tehnica este foarte utilizata la ora actuala si se numara printre cele mai moderne. Cunoscuta si sub denumirea de „lifting key hole” sau liftingul de acadea, tehnica prezinta rezultate pe termen lung si ofera un efect similar rezultatelor obtinute dupa interventia de marire cu implant mamar.

O alta tehnica pentru ridicarea sanilor este tehnica fara cicatrice verticala. Aceasta tehnica se foloseste pentru pacientele care prezinta sanii lasati si o pozitie incorecta a areolei. Prin aceasta tehnica vor ramane doar cateva cicatrici minime. Se vor lua in considerare o serie de aspecte inainte de folosirea acestei tehnici, pornind de la dimensiunile areolei, nivelul de lasare al sanilor, elasticitatea pielii si surplusul de piele, precum si toate corectiile care ar fi necesare.

Pentru a primi mai multe informatii despre ridicare sani si pasii pe care trebuie sa ii urmati pentru a obtine rezultatele dorite, va puteti programa la un consult la Clinica Zone Medical Estet. Dr. Eugen Turcu, medic primar chirurgie plastica-estetica si echipa sa de medici specialisti va vor sustine cu toate informatiile necesare si va vor indruma sa atingeti obiectivele dorite intr-un timp cat mai scurt si fara a va expune sanatatea la riscuri. Cu ajutorul echipamentelor moderne si a tehnicilor folosite veti reusi sa va corectati orice defect si veti deveni multumite de felul in care aratati.

Pentru detalii și programari ne puteți contacta la Clinica Zone Medical Estet din Bucuresti

Tel 0761640626

Write A Comment

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.

Psihologi Online | Aparat de curatare cu abur