O analiză de sânge este unul dintre acele lucruri pe care le amâni pentru un viitor nedefinit dintr-un motiv oarecare. Verifică în calendar: înscrie-te pentru o probă de sânge, verifică-ți nivelul de vitamina D, fă o hemogramă. Oamenii știu că efectuarea acestui tip de investigație sunt un aspect important al unui stil de viață sănătos. Dar, din păcate, aceste planuri de multe ori se termină aici. Zile, uneori săptămâni, alteori luni trec și încă nu ai timp pentru recoltare. Multor oameni li se întâmplă, dar lucrurile pot fi complet diferite acum.

Recoltarea analizelor de sânge nu trebuie să fie o obligație obositoare pe care o amâni zi după zi. Această sarcină poate fi ușor planificată și realizată… pe canapeaua din propria casă. Ce presupune o recoltare de sânge la domiciliu? Cum funcționează acest serviciu? Cât costă? Și cum arată în practică o recoltare de sânge la domiciliu? Dacă te interesează acest subiect, citește în continuare!

Recoltarea analizelor la domiciliu – ce presupune aceasta?

Pentru o analiză de sânge este necesar să mergi dimineața devreme la centrul medical pentru a recolta sângele. Te grăbești acolo dimineața, pe stomacul gol, de obicei înainte de muncă sau treburile casnice. Apoi plătești pentru analize, stai la coadă și asistenta îți recoltează sângele. Cu toate acestea, analizele de sânge de control pot fi destul de diferite. Fără stres, fără așteptare la coadă, fără expunerea corpului la viruși – materialul pentru cercetare poate fi colectat pur și simplu la tine acasă. Acest tip de recoltare analize la domiciliu este utilă mai ales pentru persoanele care nu au timp să ajungă la punctul de recoltare, precum și pentru copii sau vârstnici. Întreaga comandă este efectuată pe site-ul centrului medical Avanta , care este partenerul acestui serviciu.

Recoltarea analizelor de sânge la domiciliu

Analizele de sânge la domiciliu pot fi comandate rapid online. Cum funcționează acest tip de serviciu? Trebuie doar să urmezi câțiva pași simpli, care sunt descriși în detaliu mai jos.

  • Accesează site-ul centrului medical Avanta sau contactează telefonic centrul.
  • Solicită o programare online menționând numele, email-ul, telefonul și vârsta ta
  • Alege din lista disponibilă opțiunea de analize la domiciliu
  • Indică data dorită pentru recoltare
  • Oferă mai multe informații sau cerințe speciale în căsuța specială.

Multor oameni le place această formă de aranjare a vizitelor – totul se face online, pot alege tipul de investigație și datele disponibile. Cu toate acestea, există și opțiunea de a programa telefonic acest serviciu de recoltare analize la domiciliu.

Recoltarea analizelor la domiciliu – cât costă?

Atunci când se efectuează recoltarea analizelor la centrul medical, se achită suma de bani pentru analizele dorite. Atunci când se dorește ca recoltarea să aibă loc la domiciliu, costul analizelor este același cu prețul analizelor la punctul de recoltare.

Singura diferență este taxa suplimentară pentru recoltarea analizelor la domiciliul pacientului. Ce opțiuni sunt disponibile? Pentru oriunde în București, această taxă are valoarea de 100 lei, iar pentru Ilfov, valoarea taxei este de 200 lei. Pe scurt, nu mai există nici un impediment în efectuarea analizelor medicale.

Author

Write A Comment

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.

Psihologi Online | Aparat de curatare cu abur